Често задавани въпроси

Как да поръчам текстове?

Поръчването на текстове/услуги става по имейл или чрез контактната форма в раздел “Контакти“. Нужно е само да ми напишете от какво се нуждаете, за останалото аз ще имам грижата.

 

Какъв е срокът за написване на статиите?

След като изпратите Вашето запитване, ще получите отговор във възможно най-кратки срокове. От темпа на комуникация (и някои други фактори) зависи кога ще започна изпълнението на поръчката. Срокът за предаването й е 14 работни дни (важи за поръчки до 20 статии) и започва да тече от датата на плащане на договорената сума. При нужда от експресни услуги (до 7 работни дни) и възможност от моя страна за изпълнението им, цената се повишава с 50%.

При договорни отношения и дългосрочно сътрудничество, сроковете за изпълнение се уточняват допълнително.

 

Издавам ли фактура?

За коректното отчитане на разходите за бизнеса, е нужна правилната документация. При желание от Ваша страна, предлагам опцията за сключване на договор за изпълнение на услугата. На негова база се правят и осчетоводяват плащанията за написаните статии, описания или други услуги.

 

Възможна ли е редакция на текстовете?

В случай че не сте напълно сигурни, че полученият текст отговаря на Вашите очаквания, в срок до 24 часа от получаването му, може да ме потърсите за редакция. При договорни и дългосрочни отношения, срокът за редактиране на текстовете се уточнява допълнително.

 

Имам ли работно време?

Може да изпращате запитвания по всяко време – 24/7, а отговор да очаквате между 9 и 18 ч.

Ако не намирате отговора на своя въпрос, не се колебайте да го зададете на имейл адрес aglaqcopywriting@gmail.com или в контактната форма.