Услуги и цени

Услугите, които предлагам, са насочени към нуждите на собствениците на онлайн магазини – главно, създаване на продуктови описания, качване на артикули в електронния магазин и въвеждане на данни. Повече подробности ще намерите в съответната страница.

Занимавам се и с писане на статии на разнообразна тематика, които са подходящи за изграждане на блог и привличат потенциалните клиенти/потребители с полезност и качество.

За всеки клиент изготвям отделна работна таблица, към която той получава линк. В нея са вписани всички поръчки и съдържанието им, цените и забележки по тях, ако има такива. Така може да се следи изпълнението в реално време. По всяко време може да се изиска и получи информация или архив от вече изпълнени поръчки.

Истина е, че началото е най-трудно. Ако изпитвате колебания дали аз съм правилният човек, може да се възползвате от моята оферта. За нов клиент, който има нужда от писане на текстове за уеб, описания на продукти, предлагам едно безплатно ревю. Единственото, което трябва да направите, е да се свържете с мен и да кажете какво Ви трябва.

*Цените са актуализирани на 01.06.2018 година.